Fürdőszoba burkolás 

A fürdőszoba burkolás a burkolási munkák közül az egyik leggyakoribb, és mondhatjuk azt is, hogy a legszebb eredményt hozza, ha megfelelő kivitelezéssel párosul. A fürdőszoba a lakás ékszerdoboza, éppen ezért nagyon fontos az igényes és esztétikus kialakítás, kivitelezés. A fürdőszoba burkolásnál a rosszul kiosztott csempe, a rossz élzárások akár örökre nyomot hagyhatnak fürdőben, amit Ön, mint megrendelő nap, mint nap látni fog. Fürdőszoba burkolásnál a szakember kiválasztásakor fontos alaposan tájékozódni, hogy igényeihez mérten a kivitelezőtől 100 %-os munkát kapjon.

Vállalkozásomban, munkáim során a fürdőszoba burkolása nemcsak a csempék felrakásáról szól, hanem minden esetben szeretek egy olyan összképet kialakítani, amely teljes harmóniát sugároz a kellő praktikum megléte mellett. Fontos, hogy a szaniterek, a burkolatok, a kapcsolók a megfelelő helyre kerüljenek. A kivitelezésnél lényeges, hogy a fürdőszoba méretének megfelelő bútorok kapjanak helyet a helyiségben. Ezek a szempontok mind-mind hozzájárulnak a végeredményhez, amely lehet egy átlagos fürdőszoba, vagy egy tökéletes egységet alkotó "remekmű". A fürdőszoba kialakításánál figyelembe kell vennünk pontosan minden igényt a megrendelő részéről, hogy számára örömet okozzon a későbbi mindennapos használat. A fürdőszoba burkolásnál sosem az átlagos kivitelezésre törekszem, minden "álmot" igyekszem megvalósítani, és a legjobbat kihozni az adott feltételekből. A teljesség igénye nélkül nézzünk néhány példát az általam végzett fürdőszoba burkolásra. 

Miből láthatjuk a burkoló munka során, hogy egy átlagos vagy tökéletes kivitelezés valósult meg?

Azok az apróságok árulkodnak a fürdőszoba burkolás eredményéről, amelyek nem szembetűnőek, de az összkép szempontjából mégis jelentőséggel bírnak. Gondolok itt a megfelelő helykihasználásra, szaniterek méretére, azok elrendezésére, a csempe kiosztásra, valamint azok méretére. Sokszor találkozom olyan fürdőszobai burkolással, amelynél egy kis tervezéssel sokkal jobb helykihasználást lehetne megvalósítani, amely komfort érzettel hozzájárul a maximális kényelemhez. Volt olyan megrendelőm a fürdőszoba burkolás során, aki nem hitte volna, hogy egy kis fürdőszobából ki lehet hozni egy praktikus és kényelmes helyiséget. Az elért eredményhez csupán a vizes kiállásokat kellett átforgatnunk, és máris maximális eredményt kaptunk a tökéletes burkolás mellett.  

Kis fürdő - maximális helykihasználás

Mielőtt burkolót választ, nagyon fontos, hogy ellenőrizze a szakembert a kivitelezés előtt. Ha van rá lehetősége, tájékozódjon róla interneten, facebookon, nézze meg a referencia munkáit.

Mire is kell figyelni a szakember kiválasztásánál?

  • Megfelelő számú referencia fotója van-e az adott lapméretről?
  • Milyen fürdőszoba burkoló munkái vannak?
  • Milyen anyagokat használ?
  • Számlásan dolgozik-e?
  • Munkájára mennyi garanciát vállal?


Pár fotó fürdőszoba burkolás munkáimból