Fürdőszoba 1. Burkolás, teljes körű fürdőszoba kialakítása Győr 

Az alábbiakban egy győri projektet mutatunk be, melynek során egy 6 négyzetméteres fürdőszoba burkolása valósult meg. Az ügyfél a fürdőszoba teljes körű kialakításával is vállalkozásunkat bízta meg.

A győri lakásban a fürdőszobába a burkoló munka során 30x60 cm-es csempét raktunk fel. A zuhanytálcát 5x5 cm-es csúszásmentes mozaikcsempével burkoltuk. A győri burkoló munka során a helyiségben 45x45 cm-es járólapot raktunk le. A pozitív sarkokat gérbe vágtuk, illetve élvédő nélküli sarkokat alakítottunk át a WC körül, a zuhanytálca peremén, a zuhany fal oldalalán, valamint a zuhanyzóban a kiugró falnál. A szerelvényezés is megtörtént, kapcsolókat, konnektorokat és lámpákat raktunk fel. A teljes körű kivitelezés keretében a mosdót, a csapot, a zuhany csaptelepet és a tükröt is felszereltük. A győri burkoló munka során kent szigetelést alkalmaztunk a zuhanyzó körül, illetve a teljes aljzaton. A zuhanyzóhoz paraván került. A munkálatok befejezéseként a WC-t nyomógombbal együtt felszereltük

Az elkészült fürdőszobában a natúr és a fehér színek dominálnak, amelyek összhangja a természetes harmóniát adja vissza a kis fürdőszobában.