(3)Fürdőszoba burkolás Mosonmagyaróvár

Következő projektünk Mosonmagyaróvárhoz kötődik, a teljes körű burkoló munkát a lakás fürdőszobájában végeztük. A mosonmagyaróvári lakásban a burkoló munka részeként 45x45 cm-es járólapot raktunk le szintező klipszeket alkalmazva. A burkolást folytatva 22,5x45 cm-es fehér színű csempe is került a falakra szintező klipszeket használva. A mosonmagyaróvári burkoló munka során kent szigetelést készítettünk a teljes járó felületen, illetve a kád körül 180 cm magasan. 

A mosdón falán előtétfal készült, a felső peremet gérbe vágtuk. Az ügyfél kérésére sarokkádat építettük be, kihajtható zuhany fallal. A burkoló munkát követően a mosdót és a tükröt is rögzítettük, üvegpolccal tettük praktikussá. Nyomógombbal együtt szereltük be a WC-t, melynek kiegészítéseként kis kézmosót is helyeztünk fel. Az apró szaniter dolgok - WC papír tartó, törölközö tartó - is a helyükre kerültek. A mosonmagyaróvári burkoló munka során a burkolatváltást burkolat váltó nélkül oldottuk meg, vagyis a fürdő és a folyosó közti járólap egy szintben van, 3 mm fugával szilózva. A beltéri ajtókat beépítettük.

A fürdőszoba burkolás eredményeképpen egy színeiben kontrasztos helyiséget kaptunk, a fehér és a szürke kombinációja a látható elosztásban növeli a teret, ezáltal pedig az esztétikum és a praktikum együttesen kap helyet.