(4)Fürdőszoba burkolás Mosonmagyaróvár

Az alábbi projekt szintén Mosonmagyaróváron valósult meg, a fürdőszoba kialakítás és burkolás vállalkozásunk munkája volt. A fürdőszobába a burkoló munka során 60x60 cm-es járólapot raktunk le, kombinálva a zuhanyzó részen a 20x60 cm-es fa hatású lappal. A zuhanytálcát kiburkoltuk, a lefolyókát beépítettük. A mosonmagyaróvári burkoló munka során kent szigetelést alkalmaztunk. A strang falat elburkoltuk, szerviz ajtót alakítottunk ki. Falfülkét alakítottunk ki, hangulatos led világítással. 

A burkoló munka során 30x60 cm-es szürke csempét raktunk fel, a pozitív sarkokat gérbe vágtuk. A WC hátfalát 20x60 cm-es fa mintás lappal raktuk körbe. A mosonmagyaróvári lakásban a burkoló munka részeként csempéket és a járólapokat is szintező klipszekkel raktuk fel, illetve le. A WC-t a nyomógombbal együtt felszereltük, a sarokszelepet felraktuk. A kismosdó is a helyére került, bekötöttük a használathoz. A szerelvényezés részeként a zuhanyrendszert felraktuk, illetve az alapszereléshez előkészítettük.

A világos és a fa hatású lapok kombinációja természetes hatást kelt, egyszerű megjelenésével nyugalmat áraszt a fürdőszobában. 

Egy-egy munkafázis gipszkartonozs, falfülke kialakítása, kent szigetelés felvitele, burkolás klipszekkel, fürdőszoba szerelvényezése