(6)Fürdőszoba burkolás Mosonmagyaróvár

Az alábbi projekt Mosonmagyaróváron valósult meg, melyben egy fürdőszoba teljes burkolását végeztük szerelvényezéssel együtt. A megrendelő igénye szerint tálcás zuhanyzót telepítettünk íves zuhanyzóval. A kádat gyári előlappal építettük be. A mosonmagyaróvári fürdőszoba burkolása során 30x60 cm-es egyszínű csempét raktunk fel, járólapozáshoz pedig 30x120 cm-es lapokat használtunk. A

 mosdó teljes hátfalán előtétfalat építettünk, a zuhanyzóban kis falfülkét alakítottunk ki. A fürdőszoba burkolása után Geberit Duofix WC-t építettünk be bidés ülőkével kombinálva. A mosonmagyaróvári lakás fürdőszobájában a burkolást követően felszereltük a kis kézmosót, illetve a mosdót és a tükröt is. A szerelvényezéshez hozzátartozik a kisebb szaniter dolgok felcsavarozása, így a mosdó csaptelep és zuhany csaptelep felszerelése mellett azokat is rögzítettük.

Ebben a fürdőszobában az egyszínű csempe elegáns hatást kelt, egyszerűségével járul hozzá a kényelmes használathoz. A kialakítás a praktikum jegyében történt, minden funkcionális tárgy a helyére került.